2021.02.11.
Category
Clients

Világításvezérlés

Irányíthatod a világításodat egyetlen érintéssel, applikáció segítségével, mozgás-és jelenlétérzékelővel, fényerőszabályozóval vagy akár hangvezérléssel is. A Gira a megoldások széles skáláját kínálja a modern világításvezérléshez, beltéren és kültéren egyaránt.

Gira kapcsolók

A Gira termékek széles skáláját kínálja a modern kézi világításvezérléshez, beltéri és kültéri használatra egyaránt. 10 design, több mint 80 keretváltozattal, számtalan szín- és anyagválaszték.

Gira Tastsensor 4

Ez az elegáns és minimalista felület intelligens technológiát rejt magában. A Gira knx fali kezelő panellel könnyedén irányíthatod a világítást, a zenét vagy akár az árnyékolást, egyetlen gombnyomással.

Gira G1

Gira G1 érintőképernyője a KNX rendszer vezérlőközpontjaként használható. Normál kapcsolóként szerelhető egyetlen falba süllyeszthető csatlakozó dobozra. Új épületekben, korszerűsítések alkalmával, vagy utólagos felszerelésekre egyaránt megfelelő. A felhasználóbarát kialakítás intuitív vezérlést biztosít az otthonod felett.

Gira mozgás- és jelenlétérzékelők

Gira mozgás- és jelenlétérzékelőkkel ellátott szobába lépve könnyedén aktiválhatóak a fények, a fűtés, a szellőztetés, a klímaberendezés és a redőnyök, egyetlen gombnyomás nélkül. Az automatikus kikapcsolási funkciónak köszönhetően pedig csökkenthetik az energiaköltségeket is.

Gira System 3000

A Gira System 3000 rendszer segítségével kényelmesen vezérelheted a világítást, a redőnyöket és a szobahőmérsékletet manuálisan, vagy bluetooth-on keresztül. Eldöntheted, hogy applikáció segítségével vagy klasszikus módon, aktuális igényeidnek megfelelően működteted a rendszert, vagy csak hátra dőlsz és élvezed a korábban előre beprogramozott automata működést.

Gira fényerőszabályozás

A halogén és LED-es világítási termékek fényerőszabályozásával, szakzsargonnal élve, dimmelésével jelentős energiaköltség megtakarítás érhető el. Néhány esetben akár a színhőmérséklet is állítható. A Gira több különböző dimmert is ajánl, mely az összes keretcsaládjába integrálható.

Gira Tastsensor 3

A Gira KNX Touchsensor 3 érintőszenzor segítségével kényelmesen működtethetők az otthon funkciói, a világítás, a redőnyök, a fűtés vagy a multimédia.

Gira alkalmazások

A Gira Smart home applikáció segítségével le tudod kapcsolni a világítást, még akkor is, ha már nem vagy otthon.
Az alkalmazások segítségével mobil vezérlőegységgé alakíthatja okostelefonját, táblagépét. Könnyen használható, valós idejű alkalmazások, amelyek segítségével bárhol bármikor biztonsággal hozzáférhet okos otthonához. A fontos eseményekről felugró ablakokban küld üzenetet a rendszer, így mindig láthatjuk az otthonunkban zajló folyamatokat.

Keressen minket!

A Gira dizájn választék megtekintése mellett az intelligens otthon rendszereink is kipróbálhatók működés közben.