2021.02.12.
Category
Clients

Árnyékolók vezérlése

A Gira többféle megoldást kínál a hatékony árnyékoláshoz. Már a legegyszerűbb elektromos vezérlésű redőnykapcsolók segítségével is kizárhatod a meleget, a tűző napfényt a lakásból vagy a házból, de vezérelheted az árnyékolódat a Gira G1 intelligens otthon érintőképernyőjén keresztül is.

Gira manuális árnyékolóvezérlők

Néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak. A manuális Gira redőnykapcsolók ideálisak kisebb otthonok vagy egyedi helyiségek esetében elektromos redőnyök, zsaluziák vagy napellenzők mozgatásához. Mint minden Gira termék, így a redőnykapcsolók is számos különböző kivitelben kaphatóak.

Gira Tastsensor 4

Ez az elegáns és minimalista felület intelligens technológiát rejt magában. A Gira KNX fali kezelő panellel könnyedén irányíthatod az árnyékolást, a világítást vagy akár a zenét egyetlen gombnyomással.

Gira G1

Gira G1 érintőképernyője a KNX rendszer vezérlőközpontjaként használható. Normál kapcsolóként szerelhető egyetlen falba süllyeszthető csatlakozó dobozra. Új épületekben, korszerűsítések alkalmával, vagy utólagos felszerelésekre egyaránt megfelelő. A felhasználóbarát kialakítás intuitív vezérlést biztosít az otthonod felett.

Gira System 3000

A Gira System 3000 elektronikus vezérlő segítségével könnyen beállítható a motoros árnyékolók, redőnyök működése. Csökken az energiafelhasználás, csökken a működtetési költség is! A három féle működtető fedlap bármelyik Gira kapcsolócsaláddal kombinálható. Már az alap változat is eltárolja a legutóbbi árnyékoló pozíciót, de lehetőség van az asztroprogram segítségével a naplemente és napfelkelte figyelembevételére is, illetve elutazáskor egy véletlengenerátor segítségével a minden nap különböző módon állítható redőnymozgatására is.

Gira Tastsensor 3

A Gira KNX Touchsensor 3 érintőszenzor segítségével kényelmesen működtethetők az otthon funkciói, a redőnyök, a világítás, a fűtés vagy a multimédia.

Árnyékolóvezérlés Gira applikációkkal

Az árnyékolók Gira applikációk segítségével történő vezérlése amellett, hogy rendkívül kényelmes, energiát és ezáltal pénzt is takaríthatunk meg vele. Hőmérséklet- és fényerőérzékelőkkel vannak felszerelve, így beállíthatjuk, hogy az árnyékolók hőmérséklettől és fénytől függően automatikusan megváltoztassák a helyzetüket. Különböző beállításokat lehet előre programozni, és a távoli hozzáférésnek köszönhetően mindezt megtehetjük munka vagy nyaralásközben közben.

További termékcsoportok

Keressen minket!

A Gira dizájn választék megtekintése mellett az intelligens otthon rendszereink is kipróbálhatók működés közben.