2021.02.10.
Category
Clients

Dugaszolóaljzatok

Fedezd fel a Gira által kínált határtalan lehetőségeket! Legyen szó designról vagy funkcióról, a beltéri vagy kültéri használatra szánt Gira dugaszolóaljzatok a biztonságról, a megbízhatóságról és a díjnyertes kialakításukról ismertek.

Gira beltéri dugaszolóaljzatok

Az élet változatos – ahogy a Gira dugszolóaljzatok is. A Girától megszokott módon, a beltéri dugaszolóaljzatoknál is sokféle funkció és design közül válogathatunk. A sötétben való tájékozódást segítő led fénnyel ellátott, a biztonsági reteszes, vagy a feliratozható dugaszolóaljzat csak néhány a Gira kínálatában szereplő termékek közül.

Gira kültéri dugaszolóaljzatok

Fűnyírás, elektromos grill vagy a kerti parti hangulatvilágítása? Számos jó oka van annak, hogy miért érdemes dugaszolóaljzatokat telepíteni a szabadba. A Gira ebben az esetben sem feledkezett meg a designról, széles választékot kínál kültéri aljzatokból is, melyek csapófedéllel vannak ellátva, és zárható kivitelben is kaphatóak.

Gira USB csatlakozós dugaszolóaljzat

A Gira USB töltővel ellátott dugaszolóaljzatával egyszerűen tölthető az összes mobil eszköz további kiegészítők nélkül. A hagyományos dugaszolóaljzat mellett egy USB A és egy USB C csatlakozót is tartalmaz, így akár három eszköz is tölthető egyszerre.

Gira USB aljzatok

A rugalmasság soha nem volt még ennyire fontos, mint manapság. Ez az igény hívta életre a Gira USB töltőjét. Egyszerre két eszköz tölthető vele, legyen szó USB A vagy USB C szabványról és még adapterre sincs szükség hozzá.

Gira Plug&Light

Fény. Egyenesen a konnektorból. Fedezze fel az igazán egyedi világítási tervezést. A Plug & Light-ot a Gira úgy tervezte, hogy pontosan a megfelelő időben biztosítsa a szükséges fényt. Egyszerűen pattintsd fel a Gira Plug & Light lámpát a Plug & Light konnektorba a beépített mágnes segítségével.

Gira Profil 55

A Gira profil 55 lehetővé teszi több, mint 200 funkció utólagos bővítését, anélkül, hogy meg kellene bontani a falat. Akár 8 egymás melletti funkció igény szerinti összeválogatására is alkalmas. Praktikus, hiszen kevés helyet foglal és strapabíró anyagának köszönhetően könnyen tisztítható.

További termékcsoportok

Keressen minket!

A Gira dizájn választék megtekintése mellett az intelligens otthon rendszereink is kipróbálhatók működés közben.