2021.02.12.
Category
Clients

Hűtés, fűtés vezérlés

Az épületek energiaköltségének nagyobb hányadát a fűtés, illetve hűtés költségei teszik ki. Az okosházak képesek a helyiségek hőmérsékletét külön-külön, funkciójuknak megfelelően, napszakhoz igazítva szabályozni, ami a rezsiköltségek mérhető csökkenésével jár, miközben növeli a komfortérzetet. A Gira termosztátok egyszerűen beállíthatóak, legyen szó akár a manuális, akár a digitális szabályzókról. 8 választható színben elérhető és bármelyik Gira designcsaládba illeszthető.

Gira forgógombos termosztatát

A Gira szobahőmérséklet-szabályozóval 5°C és 30°C között, praktikusan, forgógomb segítségével állítható be a kívánt hőmérséklet, vagy akár egy gombnyomással ki is kapcsolható a teljes fűtési rendszer. Bármelyik Gira keretcsaládba illeszthető

Gira System 3000

A Gira System 3000 rendszer segítségével kényelmesen vezérelheted a szobahőmérsékletet, a világítást, és a redőnyöket manuálisan, vagy bluetooth-on keresztül. Eldöntheted, hogy applikáció segítségével vagy klasszikus módon, aktuális igényeidnek megfelelően működteted a rendszert, vagy csak hátra dőlsz és élvezed az előre beprogramozott automata működést.

Gira G1

Gira G1 érintőképernyője a KNX rendszer vezérlőközpontjaként használható.
Segítségével programozható a fűtés, a világítás, a fényerő, akár minden helyiségben külön-külön, a napszakot is figyelembe véve. Beállítható az öntözés, a medence vízforgatója és még számos egyéb funkció és könnyedén működtethető a Gira G1 kiváló minőségű multi-touch kijelzőn keresztül.

Gira Hygrostat

A Gira Hygrostat a helyiség páratartalmának optimális szinten tartásával egészséges beltéri levegőt biztosít, és segít a penészesedés kialakulásának megakadályozásában.

Gira Tastsensor 3

A Gira KNX Touchsensor 3 érintőszenzor segítségével kényelmesen működtethetők az otthon funkciói, a világítás, a redőnyök, a fűtés vagy a multimédia.

Gira HomeServer

Az intelligens házak irányításának fontos eleme a Gira Home Server. Nemcsak energia hatékony szabályok létrehozásában és működtetésében segít, hanem távoli elérést is biztosít az összes működtető funkcióhoz. Mindezt a Gira Interface segítségével, mely okostelefonon, tableten, számítógépen egyaránt áttekinthető, logikusan működtethető kezelést biztosít.

Hűtés, fűtés vezérlés Gira applikációkkal

Az alkalmazások segítségével mobil vezérlőegységgé alakíthatod okostelefonodat, táblagépedet. Segítségükkel elérhetők az otthon funkciói, beállítható a világítás, a hűtés/fűtés, kezelhető a kaputelefon, az audió rendszer, megtekinthetők a webkamera képei, a várható és a jelenlegi időjárás Könnyen használható, valós idejű alkalmazások, amelyek segítségével bárhol bármikor biztonsággal hozzáférhetsz okos otthonodhoz. A fontos eseményekről felugró ablakokban küld üzenetet a rendszer, így mindig láthatjuk az otthonunkban zajló folyamatokat.

További termékcsoportok

Keressen minket!

A Gira dizájn választék megtekintése mellett az intelligens otthon rendszereink is kipróbálhatók működés közben.