2021.02.12.
Category
Clients

Kültéri megoldások

Bosszantó, amikor a sötétben kotorászunk a kulcs után, vagy tele a kezünk csomaggal, és jó lenne, ha nem kellene lepakolni mindent, hanem felkapcsolna a világítás magától, ha a kerti partin nem csak mécsesekkel, gyertyákkal kellene világítani.
A Gira kültéri használatra kifejlesztett termékei kertbe, teraszra, vizes, párás helyiségekbe, de a tetszetős külső miatt akár belső terekbe is tervezhetőek. Ellenáll a külső mechanikai hatásoknak, víznek, párának, illetve az UV sugárzásnak is. A Gira energiaoszlop nemcsak ellátja árammal a kültéri villamos készülékeket, hanem hangulatosan meg is világítja a kerti utakat, bejáratokat és teraszokat.

Gira kültéri mozgásérzékelők

Az időtlen kialakításnak és a KNX rendszerintegrációs lehetőségnek köszönhetően a Gira mozgásérzékelők minden ház homlokzatához jól illeszkednek és bármilyen fényforráshoz csatlakoztathatóak, így például a Gira fény-és energiaoszlopokhoz is.

Gira TX_44

A Gira TX_44 kapcsolócsalád ideális védelmet kínál a fröccsenő víz ellen kül- és beltéren egyaránt. Egyszerű, modern és elegáns külsejének köszönhetően bármilyen stílusban kialakított kertben, balkonon, teraszon vagy belső medencetérben jól mutat.

Gira fény-és energiaoszlopok

Robosztus. Karcálló. Ellenáll az időjárás viszontagságainak. A földelt dugaszolóaljzattal és lámpa modullal ellátott Gira energiaoszlop nemcsak ellátja árammal a kültéri villamos készülékeket, hanem hangulatosan meg is világítja a kerti utakat, be járatokat és teraszokat.

Gira kaputelefonok

A Gira kaputelefon rendszerek nemesen egyszerű formatervezésével, időtálló anyagával és a legkorszerűbb technológiájával nemcsak kényelmet és biztonságot nyújt, hanem elegáns külsőt is kölcsönöz a bejárati ajtónak.

További termékcsoportok

Keressen minket!

A Gira dizájn választék megtekintése mellett az intelligens otthon rendszereink is kipróbálhatók működés közben.