2021.02.12.
Category
Clients

Kaputelefonok

A Gira kaputelefonok prémium kialakításának köszönhetően nagyszerű első benyomást keltenek, miközben még a legigényesebb biztonsági és kényelmi igényeket is kielégítik. Ugyanez igaz a videofunkciós kaputelefonjainkra is – amely a mikrofon, a hangszóró és az ajtónyitó mellett különlegesen érzékeny beépített kamerával is rendelkeznek, melyek minden fényviszonynál kiváló képet adnak. És már nem csak a lakásban, hanem útközben, mobiltelefonon is megnézheted, hogy ki áll az ajtód előtt.
A Gira Keyless In rendszere biztonságos bejutást biztosít az épületbe kulcs használata nélkül. Az ujjlenyomat olvasó vagy a számkombinációs ajtónyitó azonosítás után nyitja az ajtót, sőt akár naplózza is a sikeres, vagy sikertelen bejutási kérelmeket.

Gira System 106

A Gira System 106 kaputelefon rendszere nemesen egyszerű formatervezésével, időtálló anyagával és a legkorszerűbb technológiájával nemcsak kényelmet és biztonságot nyújt, hanem elegáns külsőt is kölcsönöz a bejárati ajtónak.

Gira Video Home Station 7

A 7`` kijelzővel rendelkező Gira Home Station 7 segítségével széles látókörű, tiszta képet kaphatunk arról, hogy mi történik odakint. Néhány koppintással elnémíthatjuk az ajtócsengőt, bekapcsolhatjuk a lámpát a folyosón, vagy beszélhetünk az ajtóban álló személlyel.

Gira Home Station

Üdvözöld a vendégeidet, mielőtt még kinyitnád az ajtót!
A Gira kaputelefon beltéri videó egysége bármelyik keretcsaládba könnyedén integrálható.

Gira G1

Gira G1 érintőképernyője a KNX rendszer vezérlőközpontjaként használható. Normál kapcsolóként szerelhető egyetlen falba süllyeszthető csatlakozó dobozra. Új épületekben, korszerűsítések alkalmával, vagy utólagos felszerelésekre egyaránt megfelelő. A felhasználóbarát kialakítás intuitív vezérlést biztosít az otthonod felett.

Gira Profile 55

A Gira profil 55 lehetővé teszi több, mint 200 funkció utólagos bővítését, anélkül, hogy meg kellene bontani a falat. Akár 8 egymás melletti funkció igény szerinti összeválogatására is alkalmas. Praktikus, hiszen kevés helyet foglal és strapabíró anyagának köszönhetően könnyen tisztítható.

Gira Door Station

A Gira door station szemet gyönyörködtetővé teszi bejárati ajtaját. A Gira TX_44 design család részeként ideális védelmet kínál a fröccsenő víz ellen, ellenáll a külső mechanikai hatásoknak, víznek, párának, illetve az UV sugárzásnak is. A Gira Door Station része a hangszóró, a mikrofon és a kapucsengő. Színes kamerával bővítve pedig azt is láthatjuk ki áll az ajtó előtt.

Gira Keyless In

Felejtsd el a kulcsodat! A Gira Keyless In rendszere biztonságos bejutást biztosít az épületbe kulcs használata nélkül. Az ujjlenyomat olvasó vagy a számkombinációs ajtónyitó azonosítás után nyitja az ajtót, sőt akár naplózza is a sikeres, vagy sikertelen bejutási kérelmeket.

Gira applikációk kaputelefonokhoz

Nézd meg, hogy ki áll az ajtó előtt! Bárhonnan! A Gira alkalmazások segítségével mobil vezérlőegységgé alakíthatod okostelefonodat, táblagépedet. Segítségükkel elérhetők az otthon funkciói, beállítható a világítás, a hűtés/fűtés, kezelhető a kaputelefon, az audió rendszer, megtekinthetők a webkamera képei, a várható és a jelenlegi időjárás Könnyen használható, valós idejű alkalmazások, amelyek segítségével bárhol bármikor biztonsággal hozzáférhetsz okos otthonodhoz. A fontos eseményekről felugró ablakokban küld üzenetet a rendszer, így mindig láthatjuk az otthonunkban zajló folyamatokat.

További termékcsoportok

Keressen minket!

A Gira dizájn választék megtekintése mellett az intelligens otthon rendszereink is kipróbálhatók működés közben.