2021.02.10.
Category
Clients

Intelligens otthonok

Az intelligens otthon figyelembe veszi az ott lakók, ott dolgozók igényeit, energiát takarít meg, biztonságot és kényelmet ad. Olyan technikai megoldások összessége, mely egy központi vezérlőegység segítségével – ami lehet egy számítógép, egy távirányító, egy tablet vagy akár egy okostelefon is – , képes irányítani a lakás, ház, épület különböző berendezéseit. A rendszer érzékeli a külső és belső környezeti állapotokat, optimalizálja azokat, akár a beállításoknak megfelelően, akár automatikusan. A célja az, hogy energiát takarítson meg, kényelmet biztosítson.

Gira Tastsensor 4

Ez az elegáns és minimalista felület intelligens technológiát rejt magában. A Gira knx fali kezelő panellel könnyedén irányíthatod a világítást, a zenét vagy akár az árnyékolást, egyetlen gombnyomással.

Gira Tastsensor 3

A Gira KNX Touchsensor 3 érintőszenzor segítségével kényelmesen működtethetők az otthon funkciói, a világítás, a redőnyök, a fűtés vagy a multimédia.

Gira G1

Gira G1 érintőképernyője a KNX rendszer vezérlőközpontjaként használható. Normál kapcsolóként szerelhető egyetlen falba süllyeszthető csatlakozó dobozra. Új épületekben, korszerűsítések alkalmával, vagy utólagos felszerelésekre egyaránt megfelelő. A felhasználóbarát kialakítás intuitív vezérlést biztosít az otthonod felett.

Gira X1

A világítás kapcsolása, árnyékolók, működtetése, az otthon fűtésének optimalizálása, a kameraképek megtekintése akár otthon, akár útközben. A Gira X1 server lehetővé teszi a ház funkcióinak megjelenítését és automatizálását. A hozzá tartozó alkalmazás segítségével számos épületfunkció megfigyelhető és tetszés szerint működtethető.

Gira HomeServer

Az intelligens házak irányításának fontos eleme a Gira Home Server. Nemcsak energia hatékony szabályok létrehozásában és működtetésében segít, hanem távoli elérést is biztosít az összes működtető funkcióhoz. Mindezt a Gira Interface segítségével, mely okostelefonon, tableten, számítógépen egyaránt áttekinthető, logikusan működtethető kezelést biztosít.

Gira S1

A Gira S1 modul segítségével a ház elérése okostelefonról ugyanolyan biztonságos többszáz kilométer távolságból, mint a házból.

Gira System 3000

A Gira System 3000 rendszer segítségével kényelmesen vezérelheted a világítást, a redőnyöket és a szobahőmérsékletet manuálisan, vagy bluetooth-on keresztül. Eldöntheted, hogy applikáció segítségével vagy klasszikus módon, aktuális igényeidnek megfelelően működteted a rendszert, vagy csak hátra dőlsz és élvezed a korábban előre beprogramozott automata működést.

További termékcsoportok

Keressen minket!

A Gira dizájn választék megtekintése mellett az intelligens otthon rendszereink is kipróbálhatók működés közben.